Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Lesz online ValóVilág 4!

Múlthéten írtuk Twitteren, hogy az RTL dolgozik a ValóVilág 4 internetes adásának elindításán, amit az RTL Klub VV4-ért felelős szóvivője akkor még nem erősített meg számunkra, de azóta az [origo] is úgy értesült, hogy lesz online nézési lehetőség.

Az [origo] így ír a dologról:

Az RTL Klub valóságshow-ja bő egy hete fut, de a műfaj kedvelői nem láthatják az eseményeket élőben, az interneten - könnyen lehet, hogy hamarosan lesz élő kép a villából.

Az [origo] médiapiaci információi szerint az RTL Klub napok óta keresi a megoldást arra, hogy folyamatos, élő képet kapjanak az internetezők, és közel a megoldás, a csatorna egy-két napon belül be is jelenti a hírt.

Úgy tudjuk, hogy talán már a hétvégéről interneten is nézhető lesz a VV4 - a konstrukciókról viszont még nem tudni semmit. Az élő, folyamatos adással a szerkesztők azt tudnák bizonyítani, hogy nem megrendezettek a jelenetek, a játékosokat nem irányítják. "Vizsgáljuk a lehetőségeket, mert látszik, hogy nagy igény van az internezetők részéről arra, hogy folyamatosan értesüljenek a valóságshow-ban történtekről" - válaszolta megkeresésünkre az RTL Klub.

Az első három széria interneten is következő volt, és annak ellenére, hogy 2002 és 2004 közt a szélessáv sem volt ennyire elterjedt, naponta tízezrek néztek bele a VV-villa életébe, az ingyenes kamerán vagy a fizetős streameken keresztül.

Címkék: online

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr122482463

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szex & Valóságshow IV: VV Sziszi és Péter 2010.12.01. 11:26:48

A Való Világ 2. párocskája volt Péter és Sziszi, akik szintén nem bírták ki odabent kefélés nékül.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása