Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Gigi elszólta magát - kamu a ValóVilág?

A szülinapját külső helyszínen ünneplő hölgy elszólta magát! A videón VV Gigi az ötcsillagos hotelből a ValóVilág villájába visszatérve lelkesen mesél a hotelben történtekről. Elmondja, hogy „Nem tudtunk forgatni, nagyon kamu volt, újraforgatni...” majd hirtelen kikapcsolták az internetes adást és megjelent a Pillanatnyilag nincs közvetítés felirat. Azért ez az egy elszólás még becsusszant. Na, mit szóltok ehhez? Megrendezték az egészet egy előre legyártott forgatókönyv alapján.

Amennyiben időközben törölnék a videót, írjatok email-t és feltöltjük máshová.

Címkék: gigi jerzy

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr592593737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása