Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Olivér a kiválasztott 4 jellel

A villalakók tegnap este úgy döntöttek, hogy Olivér legyen a ValóVilág 4 ötödik kiválasztottja.

Megkezdődött a ValóVilág4 ötödik Kiválasztása: Anikó behozta a bőröndöt a riportszobából, Jerzy és Béci pedig a táblát a raktárból. A szabályok ismertetése után a villalakók beletették a borítékokba kiválasztottjaikat, de még nem álltak a tábla elé. Előbb megmutatták nekik, mi történt az elmúlt egy hétben. Felelevenítettük Alekosz Párbaj élményeit, Éva dühkitörését, Laci őrjöngését, a Szandika kizárása körül kialakult kálváriát és a testvérek közötti vitát.

Megkezdődött a jelek felrakása a táblára. Éva kezdte a Kiválasztást, a Törtető lány barátjára Olivérre tette a jelet. Olivér riválist választott, Bécit küldené el a Villából. Béci nem Olivérre voksolt, Ő Anikót ajándékozta meg egy jellel. Szandikától kapta meg második jelölését Olivér. Gigi pénzt dobott fel, így helyette az érme döntött, a pénzérme pedig Anikót akarta. Jerzy Gombira, Gombi pedig Jerzyre tette a jelet. Laci következett, akinek épp kiújult a gerincsérve, alig tudott járni, a kiválasztó jelet is Jerzy adta a kezébe, mert nem tudott érte lehajolni. Ő végül Olivért jelölte meg. Anikó választottja Gombi lett. Utolsóként Alekosz árulta el választottjának nevét, a görög harcos Olivérre tette jelét.

A villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Olivér menjen párbajozni.

Címkék: olivér kiválasztás

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr232641838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása