Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Ezt a jelenetet tényleg újravették a ValóVilágban!

Lehet már meg sem kellene lepődni azon, amit látunk, mégis megmutatjuk. A vacsorák hetén, Anikó napján egyszer csak a riportszobába hívták a lányt és felvettek újra egy jelenetet.

Korábban már megírtuk, hogy Jerzy igen gyakran szereti váltogatni a nadrágját. Mi akkor arra tippeltünk, hogy esetleg többször is felvettek egy adott jelenetet. Most újabb érdekes videót mutatunk meg nektek. A Béci kiesésével véget ért héten az volt a VV4 játékosainak feladata, hogy vacsorával lepjék meg a társaikat, szavazzanak egymásra és döntsék el, ki közülük a legjobb szakács.

A felvételen az látszik, hogy Anikó megpróbálja leültetni a többieket a pókerasztalhoz. Belekezd azonban abba a onológban, amelyben kifejti hogy éppen mit nem sikerült megoldania azok közül, amit szeretett volna. A felsorolás végén behívják a lányt a riportszobába, majd amikor visszatér, a következő, már-már rutinos kéréssel fordul a többiekhez: "Üljünk le megint"!

Alekosznak fel kellett venni a pulóvert, mert azt első alkalommal is viselte, magukhoz vették a poharakat és Jerzy vezetésével létrehozták a szerkesztők számára is szimpatikus változatot. Íme! (A videót 4:00-tól érdemes nézni)

(nana)

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr582840601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása