Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


A párbaj győztese Béci lett

Béci 60 százalékkal nyerte a Párbajt: a srác a siker ellenére szomorúan indult vissza a Villába. Szandika mellett Éva, Béci mellett pedig Jerzy kampányolt. Szandit a Villalakók közül Anikó, Éva és Alekosz várja vissza, Bécit pedig Gigi, Jerzy és Laci látná szívesen a luxusbörtönbe.

Lilu miután elhagyta a stúdiót, Buci lezárta a szavazást: a ValóVilág4 hetedik párbajának győztese Béci lett. Szandinak tehát véget ért a játék, a stúdióban azonban a Plasztikcica teljesen kikészült, amikor Sanyi mellett meglátta a pasi volt barátnőjét. Bucinak nagy nehézségek árán sikerült csak megnyugtatnia a szőke lányt.

Szandika a Villalakók közül Anikótól köszönt el.

Címkék: béci párbaj szandika

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr1002734673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása