Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


24 órás élő ValóVilágot szeretne a közönség

Az interneten szeretnék követni a nézők a ValóVilág új szériáját is, akárcsak a régieket. Indult már több kezdeményezés petíciógyűjtő oldalakon és a Facebookon is. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e ezzel a hatást gyakorolni a netezőknek az RTL-re és lépni fognak vagy inkább meghagyják maguknak azt a lehetőséget, hogy manipulálni tudják a játékot.

A petíciót aláírhatod itt: http://www.petitiononline.com/vvonair/petition.html

Kattints a Click Here to Sign Petition feliratra, majd a Name és Email Address mezőbe írd be a neved és email címed. A Comments mezőbe írhatsz bármilyen megjegyzést vagy akár üresen is hagyhatod.

Ezenkívül csatlakozhatsz ehhez és ehhez a Facebook csoporthoz.

Aki tud ezeknél komolyabb kezdeményezést, azt írja meg kommentben vagy a fenti menüsoron a kapcsolat menüpontra kattintva.

Címkék: online petíció

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr272463533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezek1el 2010.11.21. 17:56:43

remélem hallgatnak pénz szavára D::D:DD:D:D

norbert84 2010.11.30. 20:37:55

igen jó lenne ha lenne mert nagyon kevés az amit leadnak

saja 2010.11.30. 21:11:02

Jobb lenne, ha ehelyett a primitív műsor helyett valamilyen hasznosabb dologra fordítanák a pénzeket a kereskedelmi csatornánál. Ezt pedig az ORTT-nek réges rég be kellett volna tiltania. Tudom, nincs semmi ellene, de a médiatörvény is reformra szorul.

ColdRex 2010.12.03. 10:48:46

Sokan fogják nézni a valóvilágot, sokan vannak akik túlságosan ráérnek és semmi másra nem vágynak, csak arra, hogy végigkövessék 12 idegen idióta szokásait. Hajrá! Én inkább kihagynám.

dzsindzsi 2011.01.04. 19:53:56

Remélem hogy ebből a mostani Valóvilágból tanultatok mert ez semmi másról nem szol csak a nagy semmiről inkább valami sokkal fontosabb és hasznosabb dolgokra költenének azt a sok pénzt szerintem lenne mire!!!!!!Tiszta vicc ez az egész!!!!!

Linkmegosztó · http://Linkeld.be 2011.01.18. 15:35:44

Ja ez azért igazán gáz hogy nem lehet nézni egész nap...

süti beállítások módosítása