Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Facebook csoport indult Stohl András ellen

Facebookon tüntetnek a nézők Stohl szerepeltetése ellen, azt kérik az RTL-től, hogy vegyék le őt a képernyőről. A tegnap indult csoport a bejegyzés írásakor már 841 embert számlál és ez a szám folyamatosan növekszik. A következőt írják:

„Akinek nem tetszik, hogy egy drogos alkeszt rak az RTL a képernyőre csatlakozzon! Pofátlanság, hogy más földi halandó éveket ülne börtönben egy drogdíler pedig vígan mosolyoghat a képernyőn!”

A csoport elérhetősége: http://facebook.com/nelegyenstohlaretekklubon

Ti mit gondoltok a dologról? Tényleg hiba volt őt felkérni a műsor egyik vezetőjének?

Címkék: stohl andrás

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr582462742

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így utáljuk Bucit 2010.11.25. 15:58:20

A szombat este indult anti-buci csoport máris 5000 feletti tagot számlál.   Stohl András amúgy egy igazi aranyköpés generátor. Volt ugye tavasszal az "Óvakodj a részeg AutóStohl", amit imádtunk. Emlékeim szerint volt ilyen néven Fac...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence_ · http://bence.blog.hu 2010.11.21. 15:34:39

@numapuma: Hopp, ez lemaradt. Kiegészítettem vele a bejegyzést, köszi.

Sanyi28 2010.11.21. 17:51:01

Igen, egyetértek, hatalmas hiba, sőt, erkölcstelenség. Félretéve a színészi kvalitásait, amiknek egyfelől kevésbé ismertek, másfelől meg gyakorlatilag semmi jelentőségük nincs a műsorvezetésben, mégis hogyan lehetséges, hogy egy olyan embert propagáltok, aki képes volt bedrogozva és ittasan vezetni, balesetet okozni, majd sz.rbanhagyni mindenkit? Ne felejtsük el, hogy a médiának mintaállító ereje van - tényleg Stohl Andrást rakjátok képernyőre, mint követendő példát? Etikailag és jogilag is abszolút elítélhető dolgokat tett, erre ti ellátjátok munkával? Egyszerűen nem értem, hogyan történhet ez meg. Stohl tűnjön el inkább az emberek szeme elől, éppen elég mocsok szárad a lelkén, foglalkozzon inkább azzal...

cscs21 · http://sorozatnezo.blog.hu/ 2010.11.21. 19:31:11

@Sanyi28: Teljes mértékben egyetértek ezzel a hozzászólással.

csóróbringás 2010.11.21. 21:07:38

stohlt max a kékfényben szeretném látni, ahol "s. andrás, elítélt" néven szólítják.
mi az hogy még műsort is vezet meg sztárolja média? normális ez az ország???

moc 2010.11.21. 22:17:00

Ebbe a műsorba ilyen ember dukál. A távirányítón vannak gombok. Használjátok bátrabban.

bottiska 2010.11.21. 22:35:49

@moc:

alapból nem néznék ilyen műsort, mint a Való Világ, és szerintem a legtöbb ember problémája nem az, hogy ezen függne a tekintete minden este, és Stohlt kellene bámulnia, hanem az, hogy egy bűnöző nemhogy szabadlábon van, de még hülyére is keresi magát.
és az RTL részéről hihetetlen ostoba lépés volt őt képernyőre tenni, minden jóérzésű ember bojkottálni fogja az egész csatornát - nagy részük a műsort a szellemi színvonala miatt amúgy sem nézné.

bigiboj 2010.11.21. 23:08:49

T. Kolosi úr !
Kérném szíves válaszát, milyen ok késztette arra Önt, hogy a VV4 műsorvezető kiválasztásánál S. András, ( aki drogosan, ittasan okozott autóbalesetet ) neve is felkerülhetett a potenciális műsorvezetők közé ?! Fent nevezett "művész úrnak" melyek azok a kiemelkedő emberi, vagy erkölcsi értékei, mely alapján Ön ezt a döntését felelősségteljesen meghozta ? Hány további hasonló körülményből fakadó autóbaleset és emberi élet megnyomorodása szükséges még ahhoz, hogy a nézettségi index pár százalékponttal feljebb tornázható legyen ? Ha Önnél tényleg ez a mérce, őszintén, csak sajnálni tudom érte...

stelliildi 2010.11.22. 00:09:19

Sajnos itt tart a világ hogy ez a Való Világ NEM A műsor, hogy ilyen ember van a képernyőn és jól érzi magát, elszórakozik, danolászik mintha mi sem történt volna!UNDORÍTÓ!!!! Jobban tette volna ha otthon marad és annak örül hogy nem dutyiba van.
Az RTL meg azt tenné legjobban ha hazaküldené!Gusztustalan és mérhetetlenül felháborító főleg hogy nem ez volt az 1. esete!Balázs számtalanszor jobb nála!!

stelliildi 2010.11.22. 00:14:43

@moc: Használjuk is, de sajnos attól ez az alak ott marad!És ez annyira felháborít és idegesít!Hogy lehet ilyen embert foglalkoztatni?Mást már rég leültettek volna de a jogsiját minimum elvették volna ő meg itt bulizik és még jót szórakozik is magán.Bújjon el!

Stormbird 2010.11.22. 08:38:44

Azért Balázs sem egy szent fazék.

SYNG · http://www.youtube.com/user/syngsyng 2010.11.22. 09:46:42

Egy vélemény hogy milyen irányba kellene elmenni:
"Van egy javaslatom amivel rá tudnánk hatni az RTL Klub-ra: jelentsük ki, hogy azokat a termékeket, szolgáltatásokat nem vesszük meg, nem használjuk, amiket a Való Világ 4 előtt alatt és után reklámoznak! A cégek, akik eltartják ezt a bagázst, majd talán észbe kapnak, és a pénz erejével elérik azt, amiért mi itt tiltakozunk!"

Nemcsak Buci, hanem az Reteklub magatartása is igényli a bojkottot szinte könyörög érte!

KTE 2010.11.22. 11:21:27

Teljesen egyetértek minden tiltakozóval: Stohl nem való a képernyőre azok után amit tett. Szabad dolgoznia amíg el nem itélik, de nem az előtérben, hanem a háttérben. Sörgősen ki kell venni a műsorból. Bigiboj nagyon jól fogalmazta meg, hogy legnagyobb hibás KOLOSI, akinek ennyi a mérce. Sajnos a műsor sem volt jó egyáltalán, nem is tudtam végignézni, mert olyan unalmas volt. Műsorvezető terén pedig azt ajánlanám, hogy nézzenek jobban körül: számtalan tehetséges ember van még ebben az országban, unalmas, hogy mindig csak ugyanazok a műsorvezetők: már a csapból is Sebestyén Balázs csöpög, meg Ördögh Nóra, Lilu ...stb. Biztos, hogy nincs más???
Nagyon jó ötlet, ha a reklámozók termékeit is bojkottáljuk, magam részéről már csatlakoztam is hozzá, remélem mások is megteszik.
Hajrá kedves Való Világ 4 -ben reklámozók : nem kell amit kínáltok.... ne pénzeljétek a műsort, nagyon vacak.
Benkő is, Győzikéék is mág nagyon unalmasak !!!!!!!! Le velük is!!!

koltikai 2010.11.23. 12:08:43

STOL az ISTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok hűje balfasz.attól hogy volt egy balesete és akkor mi van , a legjobb műsor vezető Magyarországon ,talán a Berecki jó volt a Szombat esti láz műsor vezetője ként, Balázs se rossz de a Stol jobb ,egyéb ként meg mégis meg nézitek , nézzetek mást ,GYŐZIKE pedig király !!!!!!!!!!a benkő meg egy szar oszt még azt hiszi jó pofa!!!!!!!!!!!!!!!!

Shmoo 2010.11.23. 15:05:57

@koltikai: Itt most nem azon van a hangsúly, hogy balesetet okozott. Ez mindenkivel előfordul. Itt azon van a hangsúly, hogy
- kábítószer hatása alatt vezetett
- így okozott balesetet
- elhajtott a baleset helyszínéről
- már második alkalommal kerül a rendőrség elé kábítószer használat miatt
- s részemről (ez már csak személyes vélemény), ha valaki olyan gerinctelen, hogy a kislányával ölben megy a rendőrségre, az húzzon vissza a legutolsó kis kő alá, ahonnan előmászott.
Nem, nem való a televízióba.

hlajcsi 2010.12.11. 23:44:34

Iszonyatos hogy egy ilyen drogos fasz van a tévében ,milyen példát mutat a fiataloknak???!!

hlajcsi 2010.12.11. 23:47:42

@koltikai: hol nézed TE a tévét hát ilyen szart nem mindenhol láthatsz,az öntelt pofáját nem látod?

süti beállítások módosítása