Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Ők a Törtetők - ki költözhet be közülük?

November 22-én kiderül, hogy Zsani, Ildi és Éva közül ki költözhet be a Villába. A ValóVilág 4 második beszavazóhow-jára november 22-én este kerül sor.

Másodikként a Törtetők küzdenek meg a nézők kegyeiért, aki a legtöbb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét és hamarosan kinyílik előtte a Villa-ajtó.

A Törtetők:

Zsani
A 25 éves, felszolgálóként dolgozó lány többek között azért jelentkezett a ValóVilágba, hogy megtudja, milyen elzárva lenni a külvilágtól. Így lehet rá szavazni:
Az SMS szám 1780 – ide a ZSANI nevet kell küldeni SMS-ben.
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt az 1-es kódot kell megadni.


Ildi
A 28 éves hölgy mindenképpen változást akar az életében, és úgy érzi, a műsor nagyszerű lehetőség a kiugrásra. Így lehet rá szavazni:
Az SMS szám 1780 – ide az ILDI nevet kell küldeni SMS-ben.
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 2-es kódot kell megadni.


Éva
A 27 éves Éva álma, hogy rendezvényszervezőként sikeres legyen, és szeret szerepelni is. Évára SMS-ben vagy telefonon lehet szavazni:
Az SMS szám 1780 – ide az ÉVA nevet kell küldeni SMS-ben.
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 3-as kódot kell megadni.

Címkék: beszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr112462288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása