Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


174 millió forintot gyűjtött az RTL Klub és a VV4

Jótékonysági show-jával és a VV4 egész hetes akciójával 174 millió forintot gyűjtött az RTL Klub a Minden Gyerek Lakjon Jól alapítvány számára.

Élő jótékonysági show futott Lilu és Sebestyén Balázs műsorvezetésével március 19-én este az RTL Klubon, amelyben fellépett az X-Faktor több előadója, Vastag Csaba, Wolf Kati, Vastag Tamás, a Non Stop, a Csillag születik második sorozatának győztese, Tabáni István, továbbá Varga Viktor és a Bon-Bon együttes.

A műsor végén a még játékban lévő hét VV-szereplőt is kiengedték a villából, táncos-énekes produkcióval szórakoztatták a tévézőket. A show végéig bruttó 174 millió forint jött össze, de éjfélig még lehet SMS-t küldeni - részletek a VV4 honlapján.

(origo)

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr922755199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

47pcc63 2011.03.20. 12:32:30

SZÉP ÉS KELLEMES NAPOT MINDENKINEK!
SZIASZTOK!
ÖSSZEFOGLALÓMAT ITT ÍROM LE, A MÁSIK KÉT CIKK, ORRTÚRÓ ÉS SZUNDI NEM ÉRDEKEL!

47pcc63 2011.03.20. 12:43:26

ONLINE adás éjszakai történései!
Mikor bekapcsolódtam nagyon sokat elvették a képet és az éjszaka folyamán is sokszor előfordúlt, de ezeket most is kihagyom mint általában!
Mikor a lakók visszaértek az "otthonukba" mindenki annyira fel volt pörögve, h egyik a másik szavába vágott és csak mondták, mondták ki mit látott és hallott!
Éva Sosetosznak a szőke sminkes lányt kereste, de mondták, h nem dolgozik ma, mikor ezt mondta Sosetosz nagyon el volt önmagával, "pedig nekem terveim vannak vele"!
Mindenki nagyon éhes volt és Gigi kenyeret akart sütni, h egyenek, de az reggelre készűlt volna el, tünődtek, h akkor mi van mit is lehetne enni, mert ők is kifogytak a kajából! Vki felvetette, h esetleg tejbegrízt, vagy rizst, de nagyon hamar elvetették az ötletet!
Levél érkezett Annuska olvasta!
Falunapot rendezzenek, a ruhák és étkek a raktárban, mehetnek érte és egyben a fellépőruhákat HIÁNYTALANÚL adják vissza, azonnal!
No itt volt aki kiakadt, mert meg akarta tartani, pontosabban Sosetosz a zöld inget Éva pedig a Piros bőrdzsekit! Mások pedig azonnal nekiláttak kihordani a fejedselmi kajákat a raktárból és a ruhákat!
A lányok népviseletet kaptak, Gigi tudta, h hogyan kell felvenni, segített Annusnak, majd Évának, akinek nem tetszett a ruha, de nem volt más választása!
Étkek is igen jól néztek ki!
Ránttot csirkecomb, fasírozott, sűltek, huka-kolbász, hoozá többféle savanyúság és kenyér meg sok-sok saláta!
Kaptak még ágyaspálinkát barackot, és kétféle bort, vörös és fehér, kancsóban!
Csoda történt még Laci is kapott a pálinkából, de ő is csak emelgette!
Szépen leültek az asztal köré, Béci megköszönte az együttműködésüket és Sosetosz is felállt, h pohárköszöntőt mondjon! Nagyon emberi formáját mutatta!
Ittak,- ettek,- majd ujra ittak, bekapcsoltak nekik magyarnótákat és jól érezték magukat!
A vacsora befejeztével ujabb levél jött!! Sosetosznak a szintetizátora a raktárban, amíg azt összeszerelik és eldönti mondenki, h milyen nótát agyjon elő szólóban. Ekkor mondta Sosetosz, h nem érzi jól magát, persze Béci azonnal lázat mért neki, 37 volt, de azért odaült és játszott! Énekeltek is a lakók, de itt már Éva alkoholos állapota nagyon kezdett a tetőfokára hágni! Még nem volt sem vulgáris, sem erőszakos, itt kellett volna abbahagynia az ivást, akkor nem lett volna gondja!
Csak Giginek volt magyarnótája, a többieknek inkább mulatós, majd jött laci és kenterbe vágta az összes többit, mert egyet sem tudott!
Versenyt hirdettek, de Éva elbőgte magát, mert ő akar az első lenni, ráhagyták és egy ujabb szavazás után őt hozták ki győztesnek! Ez jót tett a lelkének!
Ekkor már Sosetosz nagyon nem érezte magát jól és a többiek küldték, h menjen lefeküdni!
Béci mondta neki, h most ivott, igya meg a neocitránt az most duplán hat, jól kiizzadja magát és holnap már jobban lesz, Annuska meg mondta neki, h ő el is készíti az italt neki! Nagyon segítőkészek voltak!
A nótaverseny után ujabb posta érkezett, mindenki a Blikk-et várta, de nem, ujabb feladat!
Alkossatok párokat és a többiek döntsék el, h ki a legjobb táncos aki magyar nótára ropja! Laci-Annus, Béci - Éva, Gigi - Jerzy voltak a párok.
Gigiék nagyon jól csinálták, Béciék úgyszintén, de Éva megint akkora hátast dobott, mert ő a saját stílisában akart csábítani, Annuska is totyogott, pedig Laci igencsak megforgatta, nem tánclépésekkel, hanem a derekára és úgy dobta ki, végül is sikerűl jól csinálniuk, de itt is dönteni kellett és itt ajándék is volt kilátásba helyezve, de óvatosan csinálták, h Éva nehogy megint kiakadjon, aki közben mindíg egí kis pálinkát, vagy a borok közűl merített bátorságot!
Majd megérkezett a Blikk!
Anikó olvasta az sms-eket, Sosetosznak nem volt sok kedve a hosszú reagálásra, mint máskor ezét kicsit gyorsabban ment, de mikor már a pozitív dícséretek elhangzottak kb. 3-4, akkor Éva megszólalt, h ő nem is kapott semmit eddig, Annuska mondta, várj! nem tudhatta, h mi az, csak látta, h Éva a címzettje! Elkezdte olvasni és éppen egy eléggé erős negatív sms volt,ami Évánál kiverte a biztosítékot és elkezdett üvölteni és féltékenykedni, tehát utólérte a zöld szörny is és a paranoia egyik válfaja!
Ekkor a lakók kipakoltak a hidegre minden ételt ami az asztalon volt és lassan szedelőzködtek a lefekvéshez!
Azt most tudatosan itt írom csak le, h Éva rámászott Sosetoszra és közölte vele, h miért nem foglalkozik vele pedig ő mennyire szereti és mindíg csak Annussal van, neki teszi a szépet és ez neki mennyire fáj! Ez először a nóták után, majd a táncverseny előtt volt, bár akkor egyszer, h miért nem tudni, de Annus is zokogva ment be a szobába, de a képet gyorsan elvették!
Azt láttam, h a két lány ki kimentek cigizni az udvarra, de nem akartam magam felidegesíteni, mert Éva azzal kezdte, h te egy okos lány vagy, viselkedj úgy és ne törődj a ráczokkal, mert ha így teszel, akkor még nyerhetsz is! vmint az ő esélyét latolgatta, fél most nagyon, h ő lesz ujra a kiválasztott és nem érzi annyira erősnek magát, h ha Jerzyt viszi ki, akkor visszamegy, mert az utóbbi időben nagyon megnőtt az érdeklődés a fiú felé! Azt is megbeszélték, h szerintük Gigi a legerősebb és hogy kellene kiejteni, de egyikük sem meri kihívni!
(ezért most kapok az ellenzőktől, de így volt!)
Mikor már az ágyban volt egyik-másik, még akkor is a stúdióban történtekről beszéltek, akkora élmény volt nekik!
Éva Sosetosz ágyába feküdt és ott sutyorgott neki, szóltak is neki, h Éva PORT! mire visszaszólt elég vulgárisan, h nem veszik észre itt van rajta! Persze úgy mondta a magáét, h ne hallja senki és csak Sosetosszal osztotta meg, h mi volt nem lehetett tényleg hallani!
ENNYI VOLT MÁRA!
ADJÁTOK TOVÁBB, H
12:23-KOR TETTEM FEL!
KÖSZÖNÖM!

süti beállítások módosítása