Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Olivér hamarosan megjelenik a villában

A versenyből már hetekkel ezelőtt kiesett játékos visszatér. Ez nem csak egy facebookos bejegyzésből derült ki, de a műsort vezető Balázs is célozgatott rá, ráadásul a nézők többsége őt hiányolja leginkább a már búcsúzottak közül.

Minden jel arra mutat, hogy Olivér hamarosan megjelenik a ValóVilág villájának ajtajában. Ezt megerősíteni látszik, hogy a vasárnapi összefoglalót vezető Balázs többször célozgatott arra, hogy a napi szavazás eredményének lesz még jelentősége. Márpedig a nézőktől arról kértek véleményt, hogy ki hiányzik legjobban a játékból? A szavazatokat nagy fölénnyel, 59 százalékkal nyerte.

Korábban már írtuk, hogy Laci kiesése miatt lesz egy olyan hétvége, amikor nem lesz párbaj, azonban a csatorna készül helyette egy meglepetés produkcióval, hogy fenntartsák a nézők érdeklődését. A meglepetés hírét maga az RTL sajtóreferense, Dobsi Adrienn árulta el, aki még nem közölt részelteket. Erről korábban ezen a linken írtunk.

Érdekes fordulat, hogy az alábbi szöveg jelent meg a Club Passion nevű szórakozóhely Facebook oldalán, ahol a pénteki programot hirdették: „Olivér nálunk tölti utolsó óráit, mert szombaton újra beköltözik a VV falai közé!!!” A bejegyzést azóta már eltávolították a Facebookról, de így már minden világos.

(Bors nyomán) 

Címkék: olivér

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr72821023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katus46 2011.04.13. 09:44:44

Nem hiányzik egyáltalán.

kataalma 2011.04.13. 10:22:18

éjjjjjjjjjjjjjjjjen jó lenne. Én szerettem őt

Timcsi26 2011.04.17. 00:30:45

AZ OLI NÉLKÜL LAPOSABB LETT A VV 4:

vacek 2011.04.17. 17:35:12

maradjon ott ahol van ott neki a legjobb!!!!!!!!!!(othol)

süti beállítások módosítása