Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


BRÉKING: Szandikát (majdnem) kizárták a játékból

Szandikát többszörös engedetlensége miatt úgy tűnt, ma kizárták a játékból. A dolgokat az tetőzte, hogy nem akart "iskolába menni". Utána kiderült, ez csak színjáték volt, a lányhoz azonnal beküldték Sanyit, a barátját, aki elbeszélgetett vele és ennek hatására Szandika ezentúl már részt fog venni a feladatokban, megígérte. Ez lett volna a mai színjáték? Kizárnak valakit a szerkesztők, ezt közlik vele levélben, majd adnak neki egy újabb esélyt...

„Sanyi kérése volt, hogy bemehessen a villába és rávehesse Szandikát, hogy vegye ki a részét a játékból, mi pedig adtunk neki egy esélyt és ő élt vele.” - Stohl András a ma esti összefoglalóban.

Kapcsolódó: http://aletatet.blog.hu/2011/02/02/szandikanak_mar_nincs_sok_dobasa

Címkék: szandika

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr442636713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence_ · http://bence.blog.hu 2011.02.03. 20:36:29

„Kizárták, de mivel azt a döntést hozta, hogy marad, ezért marad Szandika.” :D

Való Világ? 2011.02.04. 13:34:13

Hát erre nincs mit mondani.
Ennyire hűlyének nézik a nézőket? Kirakják! Megérkezik Sanyi. Sanyi megigéri, hogy beszél Szandikával, hogy a következő időszakban többszőr mutogassa meg a szilikonokat. Beküldik Sanyit a villába (pedig sem szülinap, sem névnap, sem évforduló)! Sanyi beszél Szandikával. Szandika megigéri, hogy jó kislány lesz. Nem rakják ki!
Ezt nem lehetne eljátszani pl. a kiszavazón is? :))

süti beállítások módosítása