Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Szandikának már nincs sok dobása

Nem először tagadta meg a beküldött feladatot a Való Világ 4-ben szereplő Szandika: még egy-két hasonló eset, és akár ki is tehetik a játékból.

A VV4 február 1-jei adásában látszott, hogy az RTL Klub valóságshow-jának egyik szereplője, a plasztikcica kategóriában bejutott Szandika a reggeli programra jelentős késéssel érkezett, a délutáni feladatot pedig nem is akarta elvégezni. A szerkesztők levélben figyelmeztették.

A műsor sajtófőnöke, Dobsi Adrienn az [origo] kérdésére elmondta, hogy a villaszabályzat szerint a játékosoknak kötelezően részt kell venniük a feladatokban. "Ha nem teszik, a produkció szankciókat alkalmazhat. Ezek közül a legsúlyosabb a kizárás. Szandika kapott már írásban figyelmeztetést, láthatták a nézők is. Feladatmegtagadásra pedig korábban is volt példa, a szuperhősös játékban sem volt kedve részt venni" - tette hozzá.

(origo)

Címkék: szandika

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr412632944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

umbro09 2011.02.15. 22:07:16

szandika egy rabló nincs helye a villában!amugy meg egy 2xinű

süti beállítások módosítása