Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Rendkívüli hír: Laci feladta a játékot [videóval frissítve]

Drámai pillanatokkal zárták a mai összefoglalót: Laci feladta a játékot, a miértekre holnap este kapjuk meg a válaszokat. Kemény napok állnak a Villalakók mögött: a Dzsungel hét okozta kényelmetlen körülmények mellett most még Laci rosszulléte miatt is aggódhatnak Béciék.

A hideg éjszakának köszönhetően tegnap reggel nyúzottan ébredtek a fiúk a Villadzsungelében, a lányok viszont a korábban megnyert jutalomjáték miatt a szaunában aludhattak, így nekik nem kellett éjszaka fagyoskodniuk. Az ébredést követően Alekosz és Éva elvonult kicsit csevegni: a téma természetesen a következő Kiválasztás volt, hiszen így, hogy csak hatan maradtak a Villában, egyre közelebb kerül a főnyeremény, és egyre fontosabbá válik a jó taktika. A széthúzás és az indulatok tehát ismét felütötték a fejüket a Villadzsungelben is. A feszültséget ráadásul tovább fokozta Laci rosszulléte. A Villa mackóját ugyanis kórházba kellett szállítani, szerencsére semmi komoly baja nincs, mostanra jól van, és már visszatért a Villába.

[Frissítve]: videó

(Fotó: RTL/Sajtóklub/Bársony Bence, forrás: valovilag.hu)

Címkék: lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr882808011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása