Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Az első botrányvideó: Benkő csak levetkőzött (18+)

Találgathatunk, hogy szándékos és előre megtervezett volt, hogy Benkő Dániel vetkőzni fog, ha őt küldik majd a medencébe vagy mindenki leizzadt hirtelen és a kamerákat kezelő személyzet csak úgy kapkodta a fejét, amikor Dániel ledobta a ruháit, de az biztos, hogy ezzel megvan az első botrány a reality körül. Nesze neked 12-es karika, szevasz etikai kódex, üdv Szalai Annamária. Épp most rúgtak fel mindent. Vajon mekkora botrány lesz ebből? Elsötétítés? Büntetés? Meddig mennek majd el?

Címkék: botrány benkő dániel vendéglakó

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr832462793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása