Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Sztriptíz a villában

Teljesült Benkő Dániel álma: egyszerre három nő sztriptízelt neki. A ValóVilág celebhölgyei azonban nem önszántukból, hanem büntetésből dobálták le a textilt, mert nem teljesítették első feladatukat: egyikük sem vállalta, hogy együtt alszik Benkővel a fűtetlen szaunában.

A lányok ezért büntetést kaptak. Benkő szeme felcsillant, amikor megtudta, hogy a villa celeblányainak egy órán keresztül teljesíteniük kell minden óhaját-sóhaját. És bár Voksán Virágon kívül a többiek cselesen oldották meg a feladatot, a modell felforrósította a hangulatot.

Ahogy kerültek le a ruhadarabok, Benkő úgy közelített Virág felé. Egyszer csak a lábai elé feküdt és igyekezett mindenáron hozzáérni, és segített megszabadulni a kis nadrágtól is. Amikor a nadrág is lekerült, már csak bikini maradt. Benkő folyamatosan próbálta Virág bikinibugyijának a kötőjét kioldani. De Virágnak rendre kellett utasítania...

Van még két kép a tovább mögött.

(Blikk)

Címkék: vendéglakó

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr82466581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása