Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


BRÉKING: Jerzy is mehet a villába!

Gombi mellett Jerzy is bejutott a ValóVilág 4-be!

A szépfiúk beszavazó showja alatt a szavazatok összesítésekor, a sorrend felállításakor feltűnt, hogy az egyik jelöltre tömegesen érkeztek szavazatok néhány telefonszámról, áll az RTL Klub sajtóközleményében. Minden adás közben a beérkező szavazatoknál az egyedi hívószámokat is listázza a rendszer; annak érdekében, hogy a csatorna lássa hány néző kapcsolódik be az adott adásba. Így nem csak az látszik, hogy ki hány szavazatott kapott, hanem az is, hogy az adott jelöltre hány néző szavazott. Megállapítható, hogy a tegnapi adás során Jerzy több mint kétszer annyi nézőt állított maga mellé, mint Gombi; akire azonban összességében több szavazat érkezett. A műsor szabályainak és a leadott voksoknak megfelelően Gombi költözött be a villába.

Hasonló eset a VV4 beszavazó-showinak történetében még nem fordult elő, ezért Jerzy hátterét is figyelembe véve a csatorna úgy döntött, hogy a nézői többség akaratának engedve esélyt ad a fiatal táncosnak, hogy 12-ik lakóként megvalósíthassa az álmait. Azért is érezte ezt fontosnak a produkció, mert a VV4-ben a sztorit a nézők írják és így érvényesül leginkább a nézők többségének akarata.

A döntés értelmében Jerzy ma este extra meglepetésként beköltözik a villába, így a ValóVilágban összesen 14 helyett 15 villalakó kapja meg az esélyt arra, hogy megnyerje a fődíjat. A szabályok rá ugyanúgy érvényesek lesznek, mint a többi lakóra. További sorsa pedig a nézők kezében van.

Címkék: beszavazás jerzy

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr392500100

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: VV4: végre képek 2010.12.08. 10:28:51

Az első cicis-puncis képek a Való Villából. Zsófi Szandika Anikó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2010.12.07. 19:38:36

A legegyenesebb az lenne, ha ezt a gusztustalan féreg Gombit egyúttal kivágnák, nemde?

süti beállítások módosítása