Skip to content



Kedves olvasó!

Örömmel tájékoztatom, hogy megújult oldalunk ezentúl új címen, megújult tartalommal érhető el! ValóVilág hírekért, képekért, videókért látogasson el a https://tevekozosseg.blogspot.com oldalra vagy kattintson IDE.


Béci túl sokat fecsegett a múltjáról, leállította a stáb

Béci mesélte az online közvetítésben, hogy 12-13 évesen vezetett éjszaka, söröztek, menekült a rendőrök elől, bandáztak és így tovább. Éppen befejezte a mondandóját, amikor megszólalt egy hang: Béci, fáradj a riportszobába! A képet elvették és már csak a visszatérését látjuk, Alekosz pedig megkérdezi: „Na mi a helyzet?” Erre Béci csak valami olyasmit válaszol: „Ne szólj szám, nem fáj fejem.” Meglepődve kérdezi Alekosz, hogy Nem lehet ilyenekről vakerálni? Nos, ezek szerint nem. Kicsit halk a videó, vegyétek hangosabbra és nézzétek meg ti is. Érdekes.

Címkék: béci

A bejegyzés trackback címe:

https://aletatet.blog.hu/api/trackback/id/tr292692176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katus46 2011.04.07. 09:38:21

Nyilván abban a korba, megakar felelni a haveroknak, a szülő dolgozik, honnan tudja merre jár a gyereke.

süti beállítások módosítása